ERP software Dave, dat is geïntegreerde bedrijfssoftware voor de KMO

Dave, dat is budgetvriendelijke geïntegreerde bedrijfssoftware op maat van de KMO

ERP voor de KMO

ERP software werd lange tijd geassocieerd met grote bedrijven die vaak internationaal actief waren. Maar daar brengt Dave verandering in. Veel bedrijven, ook kleinere, kunnen tegenwoordig bedrijfssoftware in gebruik nemen op maat van de KMO. 


 Dave ERP software voor de KMOIntegratie van bedrijfsprocessen

Dave als ERP software (Enterprise Resource Planning) zorgt voor een integrale besturing van de hele onderneming, eventueel over meerdere vestigingen heen. Dave integreert de belangrijkste bedrijfsprocessen.

Efficiënt

Kenmerkend voor ERP-systemen is dat belangrijke gegevens maar één keer ingevoerd worden en vervolgens door het hele bedrijf heen in tal van deelprogramma's kunnen worden gebruikt. Dit is niet alleen veel efficiënter, maar het vermindert ook aanzienlijk de kans op fouten.

Informatie

Bovendien kan met geïntegreerde bedrijfssoftware sneller inzicht worden verkregen in hoe het er met de verschillende processen in het bedrijf voorstaat.

 

ERP-software kiezen?

Bent u momenteel bezig met de keuze van ERP-­software, of gaat u een selectietraject opstarten om een ERP-pakket te implementeren? Dan weet u dat het kiezen van een geschikt ERP-­pakket geen eenvoudig proces is. Om de keuze van geschikte ERP-software voor u makkelijker te maken heeft Just Software een checklist met belangrijke criteria voor de keuze van ERP-software opgesteld. 
Beoordeel deze kenmerken u beschikt onmiddellijk over een objectieve lijst van criteria die de keuze van geschikte ERP-software voor uw onderneming zal vergemakkelijken.

Gratis ERP-software Dave uitproberen?

Probeer een maand lang gratis onze ERP-software Dave uit. Ervaar hoe Dave uw administratieve processen vergemakkelijkt en uw verkoop optimaliseert.

Start vandaag uw 30 dagen gratis demo en ontdek alle functionaliteiten en mogelijkheden van ERP- software Dave.