Hosting

U hebt de keuze tussen database hosting en applicatie hosting.

 

Bij database hosting wordt de Dave database op een externe server geplaatst terwijl de Dave applicatie zelf lokaal bij de klant ge√Įnstalleerd wordt, met als einddoel dat u de database kan raadplegen via het internet. Bij database hosting wordt de Dave database op een server van uw keuze geplaatst. Voor kleinere dossiers biedt Just Software u de mogelijkheid uw database te hosten op onze server. De prijs hangt af van de grootte van de database. Contacteer ons voor meer info.

hosting

 

Bij applicatie hosting worden zowel de Dave database als de Dave applicatie op een externe server geplaatst, met als einddoel dat u applicatie √©n database kan raadplegen via het internet (SAAS-model). U kan de Dave applicatie dus gebruiken zonder dat die lokaal bij u ge√Įnstalleerd moet worden. In geval van applicatie hosting kan er een beroep worden gedaan op een externe partner.

 

Uiteraard kan u er ook steeds voor kiezen om Dave te installeren op uw eigen servers.

 

Gratis Dave ERP uitproberen?

Probeer een maand lang gratis onze ERP-software Dave uit. Ervaar hoe Dave uw administratieve processen vergemakkelijkt en uw verkoop optimaliseert.
Start vandaag uw 30 dagen gratis demo en ontdek alle functionaliteiten en mogelijkheden van ERP- en CRM-toepassing Dave.

Persoonlijke demonstratie Dave

Wij geven ook persoonlijke demonstraties van onze bedrijfssoftware Dave. Onze Account Manager toont u alle mogelijkheden en functies van Dave.  Een afspraak is zo gemaakt!

Meer info nodig?

Contacteer ons!